Persienner för alla fönster

Mycket har hänt sedan persiennen först introducerades på marknaden. Från att från början endast ha en funktion, att skapa skugga och svalka, har persiennerna idag också fått en roll av att vara en dekorativ del av ditt hem, en del av din inredning. Du har dessutom numera möjlighet att styra allt från hur mycket ljusinsläpp samt hur mycket eller lite insyn du vill ha.

Idag är en persienn inte bara EN utan en mängd olika varianter och alternativ finns att tillgå. Hos oss på Solskyddskompaniet hittar du följande:

• Mellanglaspersienner

• Frihängande persienner

• Träpersienner

• Rullgardiner

Beroende på vad för slags fönster du har kan olika alternativ vara att föredra, Kontakta gärna något av våra kontor i Stockholm om du vill ha hjälp med rådgivning. Vi är inte endast leverantörer av persienner utan hjälper till med allt ifrån planering och rådgivning till måttagning, färdig produkt och montering.

När du handlar persienner eller annat solskydd hos oss är du alltid garanterad att vi utgår ifrån just dina individuella önskemål och behov. Vi strävar alltid mot att våra kunder ska vara nöjda med såväl utbudet som kvaliteten. Därför garanterar vi dig också alltid en hög kvalitet och hög standard.

Varmt välkommen till oss på Solskyddskompaniet – ditt självklara val när det gäller persienner!

Har du frågor eller funderingar? Ta gärna kontakt med vårt kontor i Stockholm, Sollentuna eller Tullinge!

Norr:
Västervägen 17
191 49 Sollentuna
Tel 08-778 10 20
Hitta hit: Karta

City:
Olaus Petrigatan 4
115 34 STOCKHOLM
Tel 08-778 10 20
Hitta hit: Karta

Söder:
Vårbäcksvägen 3
146 40 Tullinge
Tel 08-778 10 20
Hitta hit: Karta