Markisväv/Dukbyte

Dags att förnya? Beställ kvalitetsväv från Sandatex!

Behöver du förnya dina markiser? Ett dukbyte ger ditt hus en helt ny look.
Vi byter markisduken på plats och rengör även själva ställningen. Det gäller inte korgmarkis som måste bytas i verkstan.

Värt att veta om vår markisväv.

Vi tar våra markisvävar från Sandatex för vi vet att de håller mycket hög kvalité.
De är tillverkade av spinnfärgad akryl. Detta ger en genomfärgad tråd. Spinnfärgad betyder att man tillsatt färgen redan innan man spunnit tråden,  vilket ger ett mycket genomfärgad väv som håller färgen mycket bättre.

Metoden gör det också möjligt för oss att skapa kollektioner som genomgående håller så höga värden som 7–8 i färgäkthet på en 8-gradig skala. Vi är måna om att din investering ska hålla i många år.
Ingen annan vävleverantör kan erbjuda dig så många färgäkta vävar som Sandatex. Naturligtvis är alla våra vävar också smuts- och vattenavvisande.

Sandatex är Nordens ledande leverantör av markisväv och har levererat väv till landets främsta markisspecialister i mer än 30 år.

Ring oss så berättar vi mer om Sandatex nya kollektion av markisvävar

Sandatex-kollektion är exklusivt framtagen och designad för den skandinaviska marknaden. Under högsäsong har Sandatex leverans varje vecka från fabriken i Italien.

Vill du ha en riktigt bra markis så välj någon av våra kvalitetsmarkiser från Sandatex.

Välkomna att boka besök av våra markisspecialister eller gå in på sandatex.se för att få inspiration om den nya kollection
med massor av nya färgval till dina markiser.

Ladda ner produktblad (PDF)

Sandatex vävkollektion